Absolut skönhetsfavoriter

Om jag skulle behöva välja bara två produkter till hudvård, skulle jag välja arganoljan och en grym läpbalsam. Just nu har har för ett tag använt Hurraws läpbalsam, den ger otroligt mjuka läppar! Mina favorit doft är Vanilla Beam och Moonbalm. 

Jag har inte märkt någon alls skillnad vilken arganolja jag använder – vanligtvis jag beställer från nätet den billigaste 😀 Men för mig det är 100 % arganolja som gäller!

Jag använder arganolja dagligen till topparna av håret och till ansikte. Oljan är ganska rinnigt, så på morgonen man behöver att ha en liten stund att smörja det ordentligt in i ansiktet och låta adsorberas. På morgnar jag tar bara några droppar av olja och sen smör den in i topparna av håret. Om jag planerar att tvätta håret på morgonen, smörjer jag på kvällen innan ordentligt med oljan i topparna 🙂


Nu märkte jag att båda av mina favvisprodukter var slut, så sprang jag bara till stan och köpte den här arganoljan från dr.organic. Den enda nackdelen (som är också på den här produkten) är flaskan. Pga designen på korken, det är ganska svårt att inte smutsa ner hela badrummet då man använder detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s